White Nature Interiör

Adress: Lisagatan 30 A (Gågatan) Malung Visa karta

Adress: Lisagatan 30 A (Gågatan) Malung

White Nature står för naturliga och rustika produkter som vi med noggrannhet handplockat till er tjänst.
Vi älskar mixen av Nytt och Nött och att få vara en plattform för såväl små som större leverantörer.

Under senare år har jag förstått att fler gillar den stil jag förmedlar i mitt hem och jag känner mig trygg med att låta mina inköp gå på 100% känsla. Genom whitenature.se säljer jag de saker jag själv skulle kunna ha i mitt hem eller ge bort till en vän.

Whitenature.se har nu mer även en butik på gågatan i Malung. I vår Butik kan du hitta varor som vi ej skickar med posten som tex: bord, skänkar och andra tunga möbler mm.

Kom ihåg att det är bara en liten del ni finner på hemsidan och att det är alltid värt en liten omväg för att besöka vår butik i Malung.

Hjärtligt Välkomna in!

Visa mer

Om denna aktivitet

Camping

Malungs Camping Bullsjön / Camping

Avstånd: 632 meter
Malungs Camping är en naturskön camping vid Västerdalälven och Bullsjöns strand. Centrala Malung ligger ca 800 från anläggningen. Campingplatsen består delvis av 170 campingtomter varav 110 med el, samt två servicebyggnader med alla bekvämligheter.
Stugby

Malungs Camping Bullsjön / Stugor

Avstånd: 635 meter
Malungs Camping är en naturskön familjecamping vid Västerdalälven och Bullsjöns strand. Centrala Malung ligger endast 800 meter bort. På campingplatsen finns 24 campingstugor med varierande standard, samt två servicebyggnader med alla bekvämligheter.