Bondasgården Soul and Food

Visa karta

Bondasgården – Soul and Food startade i december 2017 och vår vision i allt vi gör är att ge våra kunder näring för kropp och själ. Vi vill möta och välkomna varje individ som kommer till oss och därför väljer vi att jobba småskaligt och personligt, både i restaurangen, boendet och våra Soul-tjänster.
Vi är även återförsäljare av Organics by Sara. Hudvårdande oljor som är helt fria från kemikalier eller andra tillsatser, dvs helt i linje med det som vi vill att vår verksamhet som helhet ska vara.

Inom "The Food" erbjuder vi våra gäster boende i en naturskön miljö där vi serverar god mat som är lagad från grunden med naturliga och i möjligaste mån ekologiska/lokala råvaror. 
Vår meny hittar du på vår hemsida.

Inom "The Soul" erbjuder vi näring genom tjänster vars gemensamma syfte är själslig läkning, djup avslappning och en möjlighet att hitta, skala av och stärka det som finns i den egna kärnan. 
Mer information om våra tjänster hittar du på vår hemsida.

I våra Soul, Body and Food - retreats får du möjlighet att kombinera det bästa av det vi har att erbjuda på Bondasgården - Soul and Food, dvs. varaktig och djupgående näring för kropp och själ.  Du kan läsa mer om våra retreats på vår hemsida.

Visa mer

Om denna aktivitet

Stugby

Malungs Camping Bullsjön / Stugor

Avstånd: 8,5 km
Malungs Camping är en naturskön familjecamping vid Västerdalälven och Bullsjöns strand. Centrala Malung ligger endast 800 meter bort. På campingplatsen finns 24 campingstugor med varierande standard, samt två servicebyggnader med alla bekvämligheter.
Evenemangsboende, stuga, rum m.m.

TOR003: Torgås

Avstånd: 31,8 km
Vasaloppslogi - Privatrum Boende i rum hos privat hyresvärd ca 16 km söder om Vasaloppsstarten. Hyresvärden har totalt 12 bäddar fördelat på 3 rum. Pris 525 kr/person/natt. Medtag eget sänglinne/handduk. (kan beställas av värden) Rök & Husdjursförbud!
Camping

Malungs Camping Bullsjön / Camping

Avstånd: 8,5 km
Malungs Camping är en naturskön camping vid Västerdalälven och Bullsjöns strand. Centrala Malung ligger ca 800 från anläggningen. Campingplatsen består delvis av 170 campingtomter varav 110 med el, samt två servicebyggnader med alla bekvämligheter.