Fisketur i Sälen för hela familjen

Adress: Sälenvägen 13, 78067 Sälen Visa karta

Adress: Sälenvägen 13, 78067 Sälen

Följ med på en guidad fisketur i Sälenområdet med en lokal fiskeguide. Upplev ett spännande och lärorikt fiske i Sveriges sydligaste fjällområde. Fisketuren är anpassad för hela familjen, stora som små fiskare. Vi får lära oss mer om olika fiskemetoder och om våra fiskarter.

Vi samlas vid Sälens fiskespecialist för att ordna med fiskekort och gå igenom fiskeutrustningen. Därefter gör vi ett guidat besök (v.28-v.32) på Sälenakvariet där vi bland annat får uppleva ett nära möte med våra vackra laxfiskar. Efter besöket transporterar vi oss ut till fiskevattnet som guiden har valt ut för turen.

Vi börjar med att gå igenom olika fiskemetoder och vår fiskeguide ger oss tips och trix för att lyckas med fisket. Vi fiskar tillsammans och vi får uppleva ett spännande fiske. Fiske kan vara tålamodskrävande och i väntan på hugget får man tid över för en stunds kontemplation.

Vi samlas runt elden och kaffepannan. Vi grillar korv och summerar turens fiskeupplevelse och kanske blev det nya fiskehistorier att berätta om och nya små storfiskare.

Turen tar ca. 4 timmar.
Antal deltagare 4-12 st.
Fiskeutrustning ingår ej, viss utrustning finns att hyra på Sälens Fiskespecialist.

Visa mer

Om denna aktivitet

 • Öppettider
  Fredagar kl. 10 (övriga dagar enl. överenskommelse), turen måste förbokas.
 • Prisinformation
  Vuxna 1095:-/person, barn t.o.m. 12 år 895:- (fiskekort tillkommer)
 • Besöksadress
  Sälenvägen 13
 • Postadress
  78067 Sälen
 • Telefonnummer
  +46 0280 - 202 67
 • E-post
 • Webbsida
Evenemangsboende, stuga, rum m.m.

TOR003: Torgås

Avstånd: 19,9 km
Vasaloppslogi - Privatrum Boende i rum hos privat hyresvärd ca 16 km söder om Vasaloppsstarten. Hyresvärden har totalt 12 bäddar fördelat på 3 rum. Pris 525 kr/person/natt. Medtag eget sänglinne/handduk. (kan beställas av värden) Rök & Husdjursförbud!