Höghöjdsbanan i Sälen

Visa karta

Höghöjdsbanan i Lindvallen!

Utmana dig själv och dina vänner och få ett minne för livet! Vår Höghöjdsbana är en spännande kombination av klättring, sport, lek och äventyr högt över marken. Höghöjdsbanan är en aktivitet både för den som vill ha en adrenalinfylld upplevelse och för familjen som vill uppleva något annorlunda tillsammans.
Passar för familjer, grupper, svensexor och möhippor, teambuilding för företag och alla andra för den delen! För priser och öppet tider se under info & säkerhet.

Vi har öppet året om i Höghöjdsbanan. Ring och boka på 0280 32022
Min antal 5 personer.

Du förflyttar dig från plattform till plattform på mellan 8 och 12 m höjd. Du forcerar ett antal hinder som inkluderar allt från balansgång på stockar, repbroar, linbanor och spindelnät. Totalt har vi 16 stationer, som tar c.a 1-1 1/2 timme. En utbildad instruktör håller i säkerhetsinstruktionerna samt guidar och coachar dig i banan. Stationerna går att gå med olika svårighetsgrad så det spelar ingen roll om du är ung eller gammal, höjdrädd eller en adrenalinsökande våghals.

Visa mer

Om denna aktivitet

Evenemangsboende, stuga, rum m.m.

TOR003: Torgås

Avstånd: 21,2 km
Vasaloppslogi - Privatrum Boende i rum hos privat hyresvärd ca 16 km söder om Vasaloppsstarten. Hyresvärden har totalt 12 bäddar fördelat på 3 rum. Pris 525 kr/person/natt. Medtag eget sänglinne/handduk. (kan beställas av värden) Rök & Husdjursförbud!