Välkommen till Valles Värld

Visa karta

Valle finns på alla fyra resmål i Sälen: Lindvallen, Högfjället, Tandådalen och Hundfjället. Han är barnens bästa vän i skidbacken och gör allt för att både barn och föräldrar ska få uppleva en fenomenalfantastisk vintersemester.

Valle är makalöst snäll och vill krama alla barn som besöker hans värld. För att dagarna i skidbacken ska bli extra roliga håller Valle i tävlingar och ordnar med andra finurliga aktiviteter för hela familjen.

Valle är även grundare av Vallemansrätten – ”Barnens rätt till världens bästa skidsemester”. Den innefattar Valles skidregler och andra smarta saker som alla i skidbacken borde ha koll på.

I Valles Värld i Sälen hittar du bland annat Valletorget där Valle bor, Vallebacken, Valles Skidland, Valles Snölekland, Trollskogen och en massa annat skoj. Missa heller inte Valles Show och Afterski som är fyllda med sång, dans och teater - ett måste om du precis som Valle blir glad av att stampa takten till härlig musik.

Visa mer
Evenemangsboende, stuga, rum m.m.

TOR003: Torgås

Avstånd: 20,9 km
Vasaloppslogi - Privatrum Boende i rum hos privat hyresvärd ca 16 km söder om Vasaloppsstarten. Hyresvärden har totalt 12 bäddar fördelat på 3 rum. Pris 525 kr/person/natt. Medtag eget sänglinne/handduk. (kan beställas av värden) Rök & Husdjursförbud!