Längdspår Högfjällshotellet

Visa karta

LÄNGDSPÅR OCH RÖSADE LEDER
Utanför Hotellet finns det välpreparerade längdspår på 3, 5, 8 och 10 km. Spåren går i varierad terräng och erbjuder bra träningsmöjligheter för den inbitne likväl som goda förutsättningar för motionären.

Sälenringen
Sälenringen är ett sammanhängande ledsystem i Sälenfjället som erbjuder många kilometer längdspår. Spåren sköts och underhålls kontinuerligt, men inte dagligen. Därför kan de driva igen vid dåligt väder.

Röda kryss
Förutom ovanstående hålls turspåren ihop av ett sammanhängande ledsystem med röda kryss. På plats i Sälen finns ledkartor som beskriver de olika vägarna och ger tips om lämpliga turmål. Håll dig till lederna så vet du med säkerhet var du befinner dig. Då blir det betydligt lättare för fjällräddningen att hitta dig vid en eventuell olycka, även om sikten är dålig.

Visa mer

Om denna aktivitet

Evenemangsboende, stuga, rum m.m.

TOR003: Torgås

Avstånd: 23 km
Vasaloppslogi - Privatrum Boende i rum hos privat hyresvärd ca 16 km söder om Vasaloppsstarten. Hyresvärden har totalt 12 bäddar fördelat på 3 rum. Pris 525 kr/person/natt. Medtag eget sänglinne/handduk. (kan beställas av värden) Rök & Husdjursförbud!