Jakt, Fiske eller vandring - Nordic Footprints

Adress: 790 90 Särna Visa karta

Adress: 790 90 Särna

Välkommen till Nordic Footprints. Om du letar efter en aktör med stor jakt, fiske- eller vandringserfarenhet i ett av de sista stora vildmarksområden i Europa, har du hittat rätt.

Familjeföretaget Nordic Footprints startades våren 2007 med målet att erbjuda välpaketerade naturupplevelser med fokus på jakt, fiske och vandringar.
Vår bas ligger i Husvallgölen, mellan Sälen och Särna, vilket ger oss möjligheten att verka i ett område på 10 mils radie. Från södra Sälen till norra Idre som idag är två stora magnetpoler vintertid för skidturism, men utvecklingsmöjligheterna i närområdet expanderar till sommaren och även resterande årstider.
På plats i Husvallgölen arbetar Samuel och Nathalie Jakoby, som båda är utbildade naturguider med ett stort intresse för naturen. I bakgrunden finns övriga familjen Jakoby som sköter det administrativa och rycker in där det behövs. Grundstenen i alla våra upplevelser är personlig service, små grupper, trevligt boende, god mat och självklart en bra upplevelse ute i naturen.

Visa mer

Om denna aktivitet