Lindvallens Fäbod

Adress: Lindvallen, 78067 Sälen Visa karta

Adress: Lindvallen, 78067 Sälen

På Lindvallens fäbod strosar djuren mer eller mindre fritt och du kommer riktigt nära dem. Här erbjuds även aktiviteter för hela familjen och en liten servering med möjlighet till en mysig fika i lugn fäbodmiljö.

Mitt i Lindvallen finns fäboden, besök oss och njut av den gamla genuina fäbod miljön med fäbodar från slutet av 1800-talet. Passa på att ta en våffla och en kopp varmt kaffe eller choklad.

I Lindvallens fäbod kan hela familjen ha roligt tillsammans och njuta av mysiga fäbod-aktiviteter. I fäbodområdet hittar du både hästar, grisar, kaniner och inte minst de extremt nyfikna getterna. Det gäller att hålla koll på sin glass...

I caféet njuter du av våfflor, bakverk, kaffe, glass och annat som hungriga små och stora besökare kan önska sig. I caféet hittar du även hantverk från bygden och Sälenproducerad korv, ost och messmör.
Lindvallens fäbod ligger vid parkeringen på Snötorget, granne med Lindvallens upplevelsevärd Experium.

Välkommen!


Visa mer

Om denna aktivitet

 • Öppettider
  För mer information, vänligen kontakta fäboden
 • Besöksadress
  Lindvallen
 • Postadress
  78067 Sälen
 • Telefonnummer
  46 0280-844 20
Evenemangsboende, stuga, rum m.m.

TOR003: Torgås

Avstånd: 21,1 km
Vasaloppslogi - Privatrum Boende i rum hos privat hyresvärd ca 16 km söder om Vasaloppsstarten. Hyresvärden har totalt 12 bäddar fördelat på 3 rum. Pris 525 kr/person/natt. Medtag eget sänglinne/handduk. (kan beställas av värden) Rök & Husdjursförbud!