PG Elfström

Adress: Gärdås 3712, 782 31 Malung Visa karta

Adress: Gärdås 3712, 782 31 Malung

Jackan du håller i din hand innehåller ett långt löfte till dig. Ett löfte som lyder: Ju mer du använder ditt plagg, desto vackrare blir det.

För dig som funderar på att köpa en skinnjacka har vi ett långt löfte. Ett löfte som lyder: Ju mer du använder ditt plagg, desto vackrare blir det. Hur kan man hålla ett sådant löfte?
Egentligen är det enkelt. Det bygger på en lång tradition, de finaste materialen och en hantverksskicklighet som saknar motstycke. Ett genuint hantverk där en och samma person syr plagget från början till slut.
Som en extra kvalitetsgaranti signerar sömmaren varje plagg. Resultatet är plagg som man
bara måste ha. Med det här plagget har du gett dig själv något extra. Så är det bara. På så sätt kan du säga att du har gett dig själv ett nytt löfte. Att ju mer jag njuter desto vackrare blir jag.
Lova att aldrig bryta det.

Visa mer

Om denna aktivitet

Stugby

Malungs Camping Bullsjön / Stugor

Avstånd: 717 meter
Malungs Camping är en naturskön familjecamping vid Västerdalälven och Bullsjöns strand. Centrala Malung ligger endast 800 meter bort. På campingplatsen finns 24 campingstugor med varierande standard, samt två servicebyggnader med alla bekvämligheter.
Camping

Malungs Camping Bullsjön / Camping

Avstånd: 709 meter
Malungs Camping är en naturskön camping vid Västerdalälven och Bullsjöns strand. Centrala Malung ligger ca 800 från anläggningen. Campingplatsen består delvis av 170 campingtomter varav 110 med el, samt två servicebyggnader med alla bekvämligheter.