Älgsafari

Adress: Hagariset 14, 782 91 Yttermalung Visa karta

Adress: Hagariset 14, 782 91 Yttermalung

Möt skogens konung! Följa med på älgsafari i minibuss med guiden Peter. Vi grillar korv och njuter av fina sommarkvällar. Vi åker försiktigt runt genom den djupa skogen och spanar efter älg.

Vi åker med minst 4 personer i bussen, men maximal 8. Ibland ser vi även björnspår. Företaget har rätt att annullera aktiviteten om det är dåligt väder (åska eller mycket regn) eller om vi ha för få deltagare. I så fall försöker vi alltid att genomföra safarin på en annan dag. Vi samlas vid Yttermalungs Camping, Stugby & Äventyr.

Visa mer

Om denna aktivitet

Camping

Malungs Camping Bullsjön / Camping

Avstånd: 13,2 km
Malungs Camping är en naturskön camping vid Västerdalälven och Bullsjöns strand. Centrala Malung ligger ca 800 från anläggningen. Campingplatsen består delvis av 170 campingtomter varav 110 med el, samt två servicebyggnader med alla bekvämligheter.
Stugby

Malungs Camping Bullsjön / Stugor

Avstånd: 13,2 km
Malungs Camping är en naturskön familjecamping vid Västerdalälven och Bullsjöns strand. Centrala Malung ligger endast 800 meter bort. På campingplatsen finns 24 campingstugor med varierande standard, samt två servicebyggnader med alla bekvämligheter.