Snöskovandring

Adress: Hagariset, 782 91 Yttermalung Visa karta

Adress: Hagariset, 782 91 Yttermalung

Pröva på att vandra på ett gammal sätt! Vi vandrar mitt i skogen och kommer dit man annars inte når! Vi grillar och njuter och vi ser massor med djurspår.

Att vandra på snöskor är en roligt aktivitet för ditt kompisgäng, kan vara ett träningspass för den aktiva eller en kul familj utflykt.

Vi har snöskor till barn från 7 år och man kan vandra på alla olika nivåer. Vi anpassar turen efter behov. Deltagare ska ha bra vandringskängor och kläder efter väder. Vi går med minst 4 deltagare men kan ta med oss upp till 30 personer!
Guiden har rätt att annullera aktiviteten om det är dåligt väder (för kallt) eller om vi ha för få deltagare. I så fall försöker vi alltid att genomföra turen på en annan dag. Vi samlas vid Yttermalungs Camping, Stugby & Äventyr.

Visa mer

Om denna aktivitet

Camping

Malungs Camping Bullsjön / Camping

Avstånd: 13,2 km
Malungs Camping är en naturskön camping vid Västerdalälven och Bullsjöns strand. Centrala Malung ligger ca 800 från anläggningen. Campingplatsen består delvis av 170 campingtomter varav 110 med el, samt två servicebyggnader med alla bekvämligheter.
Stugby

Malungs Camping Bullsjön / Stugor

Avstånd: 13,2 km
Malungs Camping är en naturskön familjecamping vid Västerdalälven och Bullsjöns strand. Centrala Malung ligger endast 800 meter bort. På campingplatsen finns 24 campingstugor med varierande standard, samt två servicebyggnader med alla bekvämligheter.