Bäversafari i Yttermalung

Adress: Hagariset 14, 792 91 Yttermalung Visa karta

Adress: Hagariset 14, 792 91 Yttermalung

Följ med oss på ett spännande, kul och lärorikt äventyr för att spana efter bäver. Vi transporterar oss ljudlöst på en flotte eller med kanoter på Västerdalälven under en sommarkväll i Malungs omgivningar.

Vi åker med minst 6 personer. Ta med varma kläder, eventuellt regnkläder. Ni får kaffe och dopp på flotten. Företaget har rätt att annullera aktiviteten om det är dåligt väder (åska eller mycket regn) eller om vi ha för få deltagare. I så fall försöker vi att genomföra safarin på en annan dag. Ring alltid innan avresan. Vi samlas vid Yttermalungs Camping, stugby & Äventyr.

Visa mer

Om denna aktivitet

Camping

Malungs Camping Bullsjön / Camping

Avstånd: 13,2 km
Malungs Camping är en naturskön camping vid Västerdalälven och Bullsjöns strand. Centrala Malung ligger ca 800 från anläggningen. Campingplatsen består delvis av 170 campingtomter varav 110 med el, samt två servicebyggnader med alla bekvämligheter.
Stugby

Malungs Camping Bullsjön / Stugor

Avstånd: 13,2 km
Malungs Camping är en naturskön familjecamping vid Västerdalälven och Bullsjöns strand. Centrala Malung ligger endast 800 meter bort. På campingplatsen finns 24 campingstugor med varierande standard, samt två servicebyggnader med alla bekvämligheter.