Lotta Ryskåsen Leg. Kiropraktor

Adress: Tjälvägen 8, 780 67 Sälen Visa karta

Adress: Tjälvägen 8, 780 67 Sälen

Jag jobbar med den manuella kiropraktiska justeringen, och använder mina händer, för att på ett mjukt sätt få lederna att fungera som de ska igen.

Behandlingsgreppen är specifika och utföres med en väl avvägd och snabb impuls som återställer rörligheten i leden.

Jag änvänder mig även av tekniker som mobilisering, muskeltöjning och mjukdelsbehandling. Metoderna används och kombineras på olika sätt.
Vid behov ger jag dig även en hel del råd och tips om rörelse och träning. Det är för att komma åt orsaken till besvären. Stärka och balansera funktionen i musklerna och strukturerna runt omkring, och en bit ifrån.

Kiropraktisk behandling eftersträvar att återställa rörelseapparatens normala funktion för att därmed återge nervsystemet möjlighet att fungera optimalt. Vilket ökar kroppens välbefinnande. Vid kiropraktisk behandling utgår man alltid från en helhetssyn på individen. Man brukar säga att kiropraktorer har ett holistiskt (helhet) arbetssätt.

Visa mer

Om denna aktivitet

Evenemangsboende, stuga, rum m.m.

TOR003: Torgås

Avstånd: 19,8 km
Vasaloppslogi - Privatrum Boende i rum hos privat hyresvärd ca 16 km söder om Vasaloppsstarten. Hyresvärden har totalt 12 bäddar fördelat på 3 rum. Pris 525 kr/person/natt. Medtag eget sänglinne/handduk. (kan beställas av värden) Rök & Husdjursförbud!