Bagheera Fjällmaraton Sälen

Område: Sälen
Arena/Plats: Sälen
Kategori: Sport och Friluftsliv
Datum: Fredag 25 aug 2017 - lördag 26 aug 2017

Bagheera Fjällmaraton Sälen är trailäventyret för dig som gillar upplevelser, löpning och vacker natur. Du väljer att springa 42, 21 km eller 10 km och kan även låta barnen delta i ”Barnens Fjällmaraton”. Som deltagare erbjuds du ett utmanande fjällopp utan att behöva åka allt för långt. I natursköna Sälen bjuder Bagheera Fjällmaraton Sälen på en löparutmaning deluxe. Längs fjällstigar, leder, spänger och vägar utmanas du av naturen på din väg mot målet vid Experium i Lindvallen.

Fjällmaraton Sälen 2017 bjuder på nyheten med en 10 km-klass och ser för femte året i rad ut mot att slå ett kraftigt deltagarrekord. Det kommer liksom tidigare även gå att välja på 42 km eller 21 km, barnlopp samt trailsprinten Sälen 1K och loppet börjar verkligen göra skäl för epitetet ”årets svenska trailäventyr”.
Vi ser en trend att vi framförallt lockar fler kvinnor till loppet än tidigare år. Tidigare har männen dominerat startlistorna, men idag är 58% av de snart 600 deltagarna kvinnor, menar David Andersson från arrangörsföreningen Malungs OK.

För dig som är sugen att prova på fjällöpning är Bagheera Fjällmaraton Sälen ett perfekt lopp att starta med. Sälenfjällen är förhållandevis flacka i jämförelse med många andra fjällmiljöer och du servas under loppet med regelbundna energistationer. Det breda utbudet på distanser gör även att hela familjen kan hitta en lämplig utmaning där alla kan delta. Vid sidan av löpningen är det även enkelt att hitta bra boende, restauranger och att kombinera med andra aktiviteter som spa, äventyrsbad eller äventyr ute på fället som vandring, fiske eller MTB.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
25 Aug
Fredag 25 aug 2017 Sälen
26 Aug
Lördag 26 aug 2017 Sälen

Kontaktinformation

För mer information
http://www.fjallmaratonsalen.se/blog/2016/12/28/nu-ar-det-dags-att-anmala-sig-till-bagheera-fjallmaraton-salen-2017/

Bra att veta

Evenemangslogi

TOR003: Torgås

Avstånd: 20,3 km
Vasaloppslogi - Privatrum Boende i rum hos privat hyresvärd ca 16 km söder om Vasaloppsstarten. Hyresvärden har totalt 12 bäddar fördelat på 3 rum. Pris 525 kr/person/natt. Medtag eget sänglinne/handduk. (kan beställas av värden) Rök & Husdjursförbud!

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 25 aug 2017 00:00 - 00:00 @ Sälen
  • Lör 26 aug 2017 00:00 - 00:00 @ Sälen
OK

Karta


Kundservice

Behöver du hjälp med något eller har några frågor? Kontakta någon av våra destinationers turistbyråer.


Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel